Aahhh, panda!

Ben je klaar om de meest knuffelbare filmster ooit te ontmoeten? Zet dan de panda cam aan. De Smithsonian-dierentuin in Washington heeft twee webcams in de hokken van hun reuzenpanda’s geplaatst. En dat betekent dat je 24/7 kunt kijken naar de capriolen van een babypanda.

De dierentuin plaatste bovenstaande video twee weken geleden op hun website toen ze aankondigden dat de panda’s weer live gingen, nadat de Amerikaanse shutdown tot een einde kwam. De geluidjes die uit de panda komen zijn niet op de panda cam zelf te horen, dus deze video is als een kers op de taart.

Voor de live beelden kun je terecht op deze website.

De filmsterren die je ziet zijn Mei Xiang en haar kroost. De kleine weegt bijna drie kilo en heeft sinds kort haar ogen en oren geopend, waardoor ze nu oplettend de wereld in de gaten houdt. Allemaal tegelijkertijd nu: awhhh…!

Over de auteur

Ans Hekkenberg

Ans is freelance webredacteur bij New Scientist. Ze studeerde natuur- en sterrenkunde en wetenschapscommunicatie. Ze is fanatiek gamer en stripboekenfanaat. Volg Ans (@GirlForScience) ook op Twitter. Ook is zij te vinden op Google+.Plaats een reactie