New Scientist verwondert en verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. New Scientist is hét internationaal toonaangevende magazine over wetenschap en technologie, en is er sinds juni 2013 ook in het Nederlands. Dankzij onze focus op ‘ideeën die de wereld veranderen’ en de balans tussen diepgang en toegankelijkheid, is New Scientist populair bij een breed publiek.

Magazine

De Nederlandstalige editie verschijnt 11x per jaar in Nederland en België. Het magazine combineert het allerbeste uit de internationale wetenschap met verhalen over Nederlands en Belgisch toponderzoek. New Scientist bevat wetenschapsnieuws, spannende achtergrondartikelen en spraakmakende opiniestukken. Je kunt tegen een aantrekkelijk tarief een abonnement nemen op New Scientist, kijk hier voor de verschillende opties. 

Tabletversies New Scientist in Bruna Tablisto

New Scientist is nu ook op uw tablet te lezen, in de Bruna Tablisto-app. Jaarabonnees lezen deze editie gratis.

Blendle

New Scientist is ook te lezen in Blendle, het nieuwe leesplatform waar je losse artikelen uit kranten en tijdschriften kunt kopen.

Evenementen

New Scientist ook een aantal leuke evenementen. In New Scientist University krijgt u colleges van Nederlandse topwetenschappers en rondleidingen op plekken waar u anders niet zo snel zou komen. Daarnaast organiseren wij in de avonduren ook regelmatig een New Scientist Café waarin we lezingen van boeiende sprekers combineren met een gezellige borrel. In onze evenementenagenda kunt u zien welke evenementen er de komende tijd op de planning staan. Jaarabonnees krijgen meestal aantrekkelijke kortingen op onze evenementen.

Reizen

In augustus 2014 organiseert New Scientist voor het eerst een wetenschappelijke themareis. Op het programma staan colleges van wetenschappers (uit Nederland of België, excursies naar onderzoeksfaciliteiten en diners met de onderzoekers en redactie van New Scientist zodat we in een ontspannen sfeer kunnen verder praten. Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Wetenschappelijke bibliotheek en wetenschappelijke biografie

Wij bieden onze lezers twee boekenreeksen aan waarop je een abonnement kunt nemen. De wetenschappelijke bibliotheek is een bijzondere serie boeken over natuurwetenschappelijke en technische onderwerpen. Inmiddels zijn meer dan 120 delen verschenen en de serie wordt elk jaar verder uitgebreid met nieuwe titels. In de wetenschappelijke biografie verschijnen toegankelijke biografieën van internationale topwetenschappers.

Website

Op newscientist.nl site lees je het laatste internationale wetenschapsnieuws, de leukste blogs en recensies van populairwetenschappelijke boeken, apps, films en evenementen.

Wetenschappelijke webshop

In onze New Scientist-shop vind je door de redactie geselecteerde populairwetenschappelijke boeken, DVDs en leuke wetenschapsgadgets. Ook kun je in onze shop losse nummers bestellen, abonnementen afsluiten en tickets kopen voor onze evenementen. Jaarabonnees ontvangen korting in onze webshop en betalen geen verzendkosten.

Social Media

New Scientist is te vinden op de belangrijkste social media. Volg ons op FacebookTwitterGoogle+ en YouTube.

Wekelijkse nieuwsbrief

Abonneer je nu op de wekelijkse nieuwsbrief, en ontvang elke week de boeiendste wetenschappelijke ontdekkingen in je inbox. Zo hoef je nooit meer iets interessants te missen!