Zelfrijdende auto's
Verwacht: apr. 2017
Afscheid van het ijs
Verwacht: feb. 2017
Zwarte gaten
X

 

Vruchten
De samenleving van genen

Bruggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Wetenschappelijke Bibliotheek is een bijzondere, rijk geïllustreerde serie boeken over natuurwetenschappelijke en technische onderwerpen. Inmiddels zijn meer dan 130 delen verschenen en elk jaar komen daar nieuwe titels bij.

De auteurs van de reeks zijn veelal wetenschappers die tot de internationale top behoren. Zij schrijven op een toegankelijke manier over de meest recente ontwikkelingen in hun onderzoeksgebied. De boeken van de Wetenschappelijke Bibliotheek zijn daardoor standaardwerken op hun terrein en geschikt voor iedereen met een brede interesse.

Als abonnee ontvangt u de boeken uit deze reeks met grote korting. U betaalt geen € 42,50, maar slechts € 34,95 per deel! Abonnees kunnen tegen ditzelfde voordelige tarief bovendien reeds verschenen delen uit de reeks bestellen in onze webshop.

Welke titels komen eraan?

De volgende boeken in de serie zijn:

  • Afscheid van het ijs door Peter Wadhams (februari 2017). Het duurt niet lang meer voordat de Noordpool voor het eerst ijsvrij zal zijn tijdens de zomer. Fysisch oceanograaf Wadhams bezocht het gebied vaker dan wie dan ook. In dit boek geeft hij uitleg over de mechanismen van zee-ijsvorming en het smelten van de ijskap. Daarnaast beschrijft hij de gevolgen van een blauwe in plaats van witte Noordpool voor weer en klimaat.
  • Zelfrijdende auto’s door Hod Lipson en Melba Kurman (april 2017). We staan aan de vooravond van een revolutie. De komende decennia zullen door de mens bestuurde auto’s langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Lipson en Kurman leggen in dit boek uit welke disruptieve technologieën achter deze intelligente robots schuilgaan en hoe hun opkomst vorm geeft aan de stad van de toekomst.

Lidmaatschap

Lidmaatschap is gratis. Als kersvers lid van de serie ontvangt u automatisch het eerstvolgende deel in de serie (zie boven voor welk deel dat op dit moment is). Bij elk boek dat u ontvangt, zit een vooraankondiging van het daaropvolgende deel. Bij die vooraankondiging zit een antwoordstrook. Wilt u het daaropvolgende deel aanschaffen, dan hoeft u op dat moment niks te doen. Het boek komt dan automatisch uw kant op.

Besluit u dat u het nieuwe deel niet wilt aanschaffen, dan kunt u dit aangeven door de antwoordstrook in een envelop zonder postzegel op te sturen naar het vermelde antwoordnummer. U krijgt het nieuwe deel van de Wetenschappelijke Bibliotheek dan niet toegestuurd. U kunt het nieuwe deel ook eerst inzien voordat u een keuze maakt. Als het boek dan toch niet bevalt, kunt u het binnen 7 dagen, voorzien van voldoende frankering, terugsturen naar ons magazijn.

Tijdelijk: kies uw gratis boek!

Voor nieuwe leden hebben we een speciale actie. Schrijft u zich in voor de periode van een jaar, dan krijgt u bij het ingaan van uw lidmaatschap een deel uit de reeks gratis opgestuurd. U kunt kiezen uit:

Haaien
Haaien
Optische illusies
Optische illusies
Groen universum
Groen universum

 

 

 

 

 

 

Vul hieronder uw gegevens in en word vrijblijvend lid van de Wetenschappelijke Bibliotheek (velden met een sterretje zijn verplicht).